• 091 565 0948

U tijeku prijave za “Izbor za najmješanca grada Karlovca – In Memoriam Kina” 2021.

U tijeku prijave za “Izbor za najmješanca grada Karlovca – In Memoriam Kina” 2021.

Prijave: e-mail: turbinapromjena.prijava@gmail.com

  • svoje ime i prezime
  • ime i dob psa (pas mora biti mješanac)
  • kratki opis psa (npr. što voli/ne voli, omiljena igračka, nešto posebno po čemu biste ga izdvojili i sl.)

Prijave počinju s 27. rujnom i traju do 1. listopada 2021.!

Za sudjelovanje na Izboru, obavezna je kotizacija u obliku hrane za pse po vlastitom izboru !

Pas mora biti mješanac !

Sva prikupljena hrana će se donirati za pse koji su još uvijek u skloništu ili za pse koji čekaju svoj dom na privremenom smještaju !

VAŽNO !

Obzirom na zabranu održavanja svih javnih događanja i okupljanja na kojima je prisutno više od 100 osoba na jednom mjestu, osim ako se radi o javnom događanju ili okupljanju na kojem sudjeluju samo osobe s EU digitalnom COVID potvrdom, ove smo godine primorani u Izbor uključiti samo prvih 85 prijavljenih pasa, a kako bismo Izbor održali po navedenim mjerama i kako ne bismo isti ograničavali samo na vlasnike s EU digitalnim COVID potvrdama. Molimo za razumijevanje i poštivanje mjera kako bismo izbjegli moguće neugodnosti uzrokovane nepoštivanjem istih.

Natjecanje organizira Udruga za lokalni razvoj „Turbina promjena“ u suradnji s Udrugom za dobrobit i zaštitu životinja „Najbolji prijatelj“, u okviru Projekta „Daj šapu!“ koji se već šestu godinu provodi u gradu Karlovcu. Cilj projekta je podizanje svijesti o problematici napuštanja životinja i važnosti udomljavanja napuštenih životinja. Projekt je isključivo humanitarnog karaktera, a sve aktivnosti na Izboru za najmješanca grada Karlovca provode volonteri i djelatnici Udruge „Turbina promjena“.

Za prijavu psa mješanca OBAVEZNA je Putovnica za kućne ljubimce (Pet passport), odnosno knjižica u kojoj je vidljivo važeće cjepivo i čipiranje ljubimca, a koju ste OBVEZNI donijeti na dan Izbora.

Bez važeće Putovnice za kućne ljubimce, pas neće moći sudjelovati u Izboru.Udruga za lokalni razvoj "Turbina promjena" je korisnik Institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge
error: Content is protected !!