• 091 565 0948

Izabrana prva šapa najmješanca grada Karlovca za 2021. godinu

Izabrana prva šapa najmješanca grada Karlovca za 2021. godinu

Udruga za lokalni razvoj „Turbina promjena“ danas je održala šesti po redu „Izbor za najmješanca grada Karlovca“. Ove godine Izbor je održan u čast svima znanom, a nedavno uginulom karlovačkom psu lutalici Kini.

Najmješanca grada Karlovca za 2021. godinu izabrali su članovi žirija; Petra Šegulić ispred Udruge za lokalni razvoj „Turbina promjena“ i volonteri suradničke Udruge za dobrobit i zaštitu životinja „Najbolji prijatelj“ Nemanja Bila i Tena Vuglešić. Najmješanac za 2021. godinu izabrao se između 30 prijavljenih pasa, dodijelile su se nagrade za drugo i treće mjesto, ali i za mistere i miss simpatičnosti te najveterana grada Karlovca.

Za najmješanca grada Karlovca 2021. godine izabran je Nero, vlasnice Eme Pavlović, drugo mjesto zauzeo je Willy vlasnice Ljiljane Trbušić, a trećim mjestom proslavio se Darko vlasnika Marina Bakića.

Ove godine novim kategorijama mistera i miss simpatičnosti te najveterana grada Karlovca proslavili su se Max i Rino kao misteri i Zara kao miss simpatičnosti te Toto kao najveteran grada Karlovca. Ponosna vlasnica Rina i Zare je Davorka Dobrović Bišćan, Maxa Antonia Starčević i Tota Miljenko Bitorajac.

„Izbor za najmješanca grada Karlovca“ provodi se svake godine u listopadu kako bi se simbolično obilježio Svjetski dan životinja ili Svjetski dan zaštite životinja. 4. listopad posvećen je pravima životinja i njihovu blagostanju, s posebnim naglaskom na odnos čovjeka prema ostalim životinjama i važnost svih životinja za život na Zemlji.

Ovim putem zahvaljujemo svim medijskim pokroviteljima, pokrovitelju događaja Gradu Karlovcu – Ured gradonačelnika i Zelenilu d.o.o. te svim volonterima, organizatorima i sudionicima, a koji su omogućili provedbu ovogodišnjeg Izbora. – Petra Šegulić, direktorica Udruge za lokalni razvoj „Turbina promjena“.Udruga za lokalni razvoj "Turbina promjena" je korisnik Institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge
error: Content is protected !!