• 091 565 0948

“Turbina promjena” partner na Projektu “Partnerstvo za prostor” Udruge Carpe Diem

“Turbina promjena” partner na Projektu “Partnerstvo za prostor” Udruge Carpe Diem

Projekt provodi Udruga Carpe Diem sa svojim partnerima Gradom Karlovcem, Javnom ustanovom Natura viva, Udrugom za lokalni razvoj “Turbina promjena”, Društvom Naša djeca Karlovac, Integrativnim centrom mentalnog zdravlja i Društvom za promicanje kulture življenja ”Zvono uz Kupu”. Projekt, sufinanciran nepovratnim sredstvima EU – Europskog socijalnog fonda, te Ureda za udruge vlade RH, partnerskim i participativnim upravljanjem vraća u život prostor u centru Karlovca, u vlasništvu Grada Karlovca, te ga pretvara u novi društveni centar koji se koristi za aktivnosti usmjerene ka razvoju kapaciteta OCD-ova i poboljšanju kvalitete života građana grada Karlovca!

Projekt ‘Partnerstvo za prostor’ UP.04.2.1.07.0159 ukupne vrijednosti 1.757.330,43 kuna je financiran bespovratnim sredstvima osiguranim iz Europskog socijalnog fonda (85%) i Državnog proračuna Republike Hrvatske (15%). Projekt je sufinanciran sredstvima Ureda za udruge Vlade RH. Predviđeno trajanje Projekta je od 2. studenog 2020. do 1. studenog 2022. godine.

Djelatnica Udruge, Petra Šegulić, imala je prilike gostovati u podcastu “Razgovori u Centru” na temu rada u organizacijama civilnog društva. Emisije “Razgovori u Centru” dio su mnogobrojnih aktivnosti predviđenih kroz trajanje Projekta.Udruga za lokalni razvoj "Turbina promjena" je korisnik Institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge
error: Content is protected !!