• 091 565 0948

Otvorene prijave za “Izbor za najmješanca grada Karlovca” 2022.

Otvorene prijave za “Izbor za najmješanca grada Karlovca” 2022.

“Izbor za najmješanca grada Karlovca”, koji se provodi u okviru Projekta “Daj Šapu!” održat će se 8. listopada u Glazbenom paviljonu od 10 sati.

Svi oni koji žele, svog ljubimca mogu prijaviti na e-mail turbinapromjena.prijava@gmail.com. U prijavi je potrebno navesti svoje ime i prezime, ime i dob psa (pas mora biti mješanac) te kratki opis psa. Prijave počinju s 26. rujnom i traju do 5. listopada.

Za sudjelovanje na Izboru obavezna je kotizacija u obliku hrane za pse po vlastitom izboru! Sva prikupljena hrana će se donirati za pse koji su još uvijek u skloništu ili za pse koji čekaju svoj dom na privremenom smještaju! Obavezna je Putovnica za kućne ljubimce, odnosno knjižica u kojoj je vidljivo važeće cjepivo i čipiranje ljubimca, a koju ste obavezni donijeti na dan izbora.

Izbor organizira Udruga za lokalni razvoj „Turbina promjena“ u suradnji s Udrugom za dobrobit i zaštitu životinja „Najbolji prijatelj“, koji se već sedmu godinu provodi u gradu Karlovcu. Cilj projekta je podizanje svijesti o problematici napuštanja životinja i važnosti udomljavanja napuštenih životinja. Projekt je isključivo humanitarnog karaktera, a sve aktivnosti na „Izboru za najmješanca grada Karlovca“ provode volonteri i djelatnici Udruge „Turbina promjena“.Udruga za lokalni razvoj "Turbina promjena" je korisnik Institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge
error: Content is protected !!