• 091 565 0948

Održane prve radionice Projekta „Mladi za mlade 2“

Održane prve radionice Projekta „Mladi za mlade 2“

„Turbina promjena“ s početkom 2023. godine započela je s provedbom drugog po redu Projekta usmjerenog aktivnostima mladih na ruralnim područjima „Mladi za mlade 2.“

Kroz različite cikluse aktivnosti u trajanju provedbe projekta u razdoblju od 12 mjeseci mladima iz općine Draganić nudi se kvalitetan i edukativan sadržaj. U okviru Projekta održane su prve četiri radionice, odnosno prva dva ciklusa radionica.

Započeli smo s radionicama u veljači o Erasmus+ programu, Europskim snagama solidarnosti te općenito o mogućnostima koje EU nudi mladima. Radionice je vodila vanjska stručna suradnica Branimira Penić, mag.paed, dugogodišnja youth workerica i trenerica u okviru Erasmus+ programa.  

Kroz ožujak su se nastavile radionice na kojima su mladi iz Draganića saznali nešto više o filmu i stripu, kako kreirati dokumentarni film te općenito o filmskoj umjetnosti. Filmske radionice vodila je vanjska stručna suradnica Lucija Ćeškić, djelatnica karlovačkog Kinokluba i aktivna članica Udruge DroNe.

Radionice nastavljaju dalje, kroz naredne mjesece očekuju nas brojne zanimljive radionice i aktivnosti koje smo pripremili.

*Ovaj Projekt provodi se uz financiranje Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade.Udruga za lokalni razvoj "Turbina promjena" je korisnik Institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge
error: Content is protected !!