• 091 565 0948
Kontakt info
Petra Šegulić
Edukacije
Srednja škola Jastrebarsko, ekonomist
Koordinator volontera
Voditelj EU projekata
Vještine
Osmišljavanje, pisanje i prijava projektnih prijedloga
96%
Administracija
90%
Mentoriranje
96%
Financije
11%

Petra Šegulić administrativni je referent na području energetske učinkovitosti i zaštite okoliša. U Udruzi za lokalni razvoj “Turbina promjena” zaposlena je od 1. svibnja 2017. godine kao projektni administrator po Projektu organiziranja dnevnih aktivnosti za starije osobe „Zajedno kroz dan“. 1. studenog 2017. godine započinje s radom kao administrativni referent na području energetske učinkovitosti i zaštite okoliša. Kroz svoj rad u Udruzi, Petra je zadužena za informiranje i edukaciju građana, djece i mladih na području energetske učinkovitosti i zaštite okoliša kroz radionice, predavanja, javne tribine i sl., pisanje svih projektnih prijava Udruge s naglaskom na područje energetske učinkovitosti i zaštite okoliša. Također, zadužena je i za koordinaciju, provedbu te izvještavanje po svim projektima Udruge s naglaskom na projekte na području energetske učinkovitosti i zaštite okoliša.

Uz administraciju i osnovne računovodstvene poslove Udruge, održava i administrira internetsku stranicu i društvene mreže Udruge. Početkom 2019. godine, sukladno novim zaposlenjima, vrši mentorstvo novozaposlenim osobama. Organizator je i izvoditelj volonterskih akcija, konferencija, javnih tribina te organizator i koordinator poslovnih sastanaka i događanja unutar Udruge, ali i sudionik na događanjima ostalih Udruga civilnog društva. Godinu dana, volonterski je uređivala i vodila radijsku emisiju “Eko Radio” na lokalnom karlovačkom radiju.

Do zaposlenja u Udruzi za lokalni razvoj “Turbina promjena”, bila je aktivni volonter iste. Dosad je sudjelovala u projektima “Solarno stablo”, “Misli zeleno”, “1, 2, 3 , uključi se i ti” , “Nismo sami”, “Prilika za nas”, “Daj šapu 1, 2 i 3”, “I djeca to mogu”, “Naša prava”, “Zlatne godine”, “Božićno zvono”, “Misli zeleno, radi zeleno”, “Misli Zeleno2”, “Inicijativa mladih – KvizKa”, “KvizKa Vol. 2”, “#IsključiNasilje”, “1, 2, 3 – imamo prava svi”, “Energy of nature” (u sklopu Erasmus + programa), “Zajedno kroz dan”, “Staza sreće”, “Mladi za mlade” itd. Također je uključena i u promociju Udruge za lokalni razvoj “Turbina promjena” i ostale aktivnosti vezane uz Udrugu. Završila je Srednju školu Jastrebarsko, smjer ekonomist.