• 091 565 0948
Kontakt info
Petra Šegulić
Edukacije
Srednja škola Jastrebarsko, ekonomist
Koordinator volontera
Voditelj EU projekata
Vještine
Osmišljavanje, pisanje i prijava projektnih prijedloga
96%
Administracija
90%
Mentoriranje
96%
Financije
11%
Petra Šegulić administrativni je referent u Udruzi za lokalni razvoj “Turbina promjena” od 1. svibnja 2017. godine. Kroz svoj rad u Udruzi, Petra je zadužena za informiranje i edukaciju građana, djece i mladih na području energetske učinkovitosti i zaštite okoliša kroz radionice, predavanja, javne tribine i sl. te osmišljavanje i pisanje svih projektnih prijava Udruge s naglaskom na područje energetske učinkovitosti i zaštite okoliša. Također, zadužena je i za koordinaciju, provedbu te izvještavanje po svim projektima Udruge s naglaskom na projekte na području energetske učinkovitosti i zaštite okoliša.

Uz administraciju i osnovne računovodstvene poslove Udruge, održava i administrira internetsku stranicu i društvene mreže Udruge. Početkom 2019. godine do danas, sukladno novim zaposlenjima, vrši mentorstvo novozaposlenim osobama. Organizator je i izvoditelj volonterskih akcija, konferencija, javnih tribina te organizator i koordinator poslovnih sastanaka i događanja unutar Udruge, ali i sudionik na događanjima ostalih Udruga civilnog društva. Godinu dana, volonterski je uređivala i vodila radijsku emisiju “Eko Radio” na lokalnom karlovačkom radiju.

Do zaposlenja u Udruzi za lokalni razvoj “Turbina promjena”, bila je aktivni volonter iste. Dosada je svojim angažmanom sudjelovala u projektima “Solarno stablo”, “Misli zeleno”, “1, 2, 3 , uključi se i ti” , “Nismo sami”, “Prilika za nas”, “Daj šapu 1, 2, 3 i 4”, “I djeca to mogu”, “Naša prava”, “Zlatne godine” (autor projekta), “Božićno zvono” (autor projekta), “Misli zeleno, radi zeleno”, “Misli Zeleno 2” (autor projekta), “Inicijativa mladih – KvizKa” (autor projekta), “KvizKa Vol. 2”(autor projekta), “#IsključiNasilje” (autor projekta), “1, 2, 3 – imamo prava svi”, “Energy of nature” (u sklopu Erasmus + programa), “Zajedno kroz dan” (sudjelovala u osmišljavanju i pisanju), “Staza sreće” (autor projekta) , “Mladi za mlade” (autor projekta), „#IsključiNasilje 2“ (autor projekta), „SI2M“ (autor projekta), „Naše Vrijeme“ (autor projekta)  itd. Također je uključena i u promociju Udruge za lokalni razvoj “Turbina promjena” i ostale aktivnosti vezane uz Udrugu. 2017. godine dobiva službeni certifikat za Koordinatora volontera.