• 091 565 0948

Održana edukativna radionica “Volontiraj u struci”

Održana edukativna radionica “Volontiraj u struci”

“Turbina promjena” obilježila je mjesec svibanj u znaku kampanje “Hrvatska volontira” i Dana bioraznolikosti. U tu svrhu učenicima srednje Šumarske i drvodjeljske škole iz Karlovca, predstavljena je mogućnost volontiranja u struci.

Klimatske promjene danas su izraženije nego ikada prije i upravo ovakvim aktivnostima želi se ubrzati prilagodba vrsta na klimatske promjene te na taj način zaštiti bioraznolikost, a ujedno uključiti volontere iz cijele Europe. Ovim putem zahvaljujemo odgojno – obrazovnim djelatnicima Šumarske i drvodjeljske škole Karlovac na suradnji.

Udruga “Turbina promjena” također prima volontere koji se žele uključiti u projekte koje provodimo te nam se slobodno javite ukoliko ste zainteresirani. Volonterstvo osim novog iskustva i jačanja profesionalnog imidža, osobito za mlade ljude bez iskustva, širi vašu mrežu poznanstava i mogućnosti. Ovdje pročitajte iskustva naših vrijednih volontera Dinka i Marine.Udruga za lokalni razvoj "Turbina promjena" je korisnik Institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge
error: Content is protected !!