• 091 565 0948

Bingo igra na “Stazi sreće”

Bingo igra na “Stazi sreće”

Danas smo sa našim dragim korisnicima projekata usmjerenih unaprjeđenju kvalitete života i zaštiti prava starijih osoba za 2019. godinu “Staza sreće” proveli još jednu virtualnu radionicu. Naime, još prije COVID razdoblja izrazili su želju za igranjem “Binga”, pa smo tu želju u mjesecu dobrih želja i ispunili.

Jako nam je drago što smo proveli sat vremena kroz igru, zabavu i razgovor s našim korisnicima po projektu “Staza sreće”. Ovo je druga radionica koju smo, zahvaljujući i djelatnicima domova, a koji su osigurali tehničku opremu, proveli virtualno, dok je prva bila za Uskrs. Inače uvijek kažemo i nadamo se da smo mi njima uljepšali dan, ali danas su oni nama — toliko nam je brzo prošlo tih sat vremena! No tu nije kraj dobrim željama, jer u mjesecu dobrih želja i darivanja, pripremamo još nešto čime ćemo iznenaditi naše korisnike! Hvala vlasnicima obiteljskih domova za starije i nemoćne na suradnji po projektu za vrijeme COVID-19 razdoblja, što su nam izašli u susret kako bismo radionice organizirali virtualno. Vrlo često smo bili u telefonskom kontaktu i pratili objave na Facebook-u i veselili se rođendanskom objavama te svim sretnim trenutcima, a na kojima, nažalost, zbog COVID situacije u kojoj se svi nalazimo, nismo mogli sudjelovati. Zato smo, pogotovo u ovo vrijeme, vrlo zahvalni na virtualnom druženju i vremenu, iako kratkom, koje smo proveli sa našim korisnicima po ovom projektu!

Prije toga, virtualno smo se podružili dva puta, a također smo u stalnom kontaktu sa vlasnicima obiteljskih domova za starije i nemoćne.

Facebok “stazasreće2020”
Facebok “stazasreće2020”


Udruga za lokalni razvoj "Turbina promjena" je korisnik Institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge
error: Content is protected !!