• 091 565 0948

5. IZBOR ZA NAJMJEŠANCA GRADA KARLOVCA 2020. – ONLINE

5. IZBOR ZA NAJMJEŠANCA GRADA KARLOVCA 2020. – ONLINE

Udruga za lokalni razvoj “Turbina promjena” i ove godine organizira 5. po redu “Izbor za najmješanca grada Karlovca” kako bi se podigla svijest o važnosti udomljavanja napuštenih životinja i odgovorne skrbi za životinje, po projektu poznatijem kao “Daj Šapu!”. Zbog pandemije koronavirusa izbor će ove godine biti online. 

Online izbor najmješanca grada Karlovca 2020. godine „Daj Šapu“ ?

PRIDRUŽITE NAM SE ONLINE – NA FACEBOOK-u! ?
https://www.facebook.com/projektdajsapu/


Pravila online izbora:

1. Izbori se provode u 4 kategorije:
a) Juniori – psi do godine dana starosti;
b) Odrasli – psi od 1 godine do 10 godina starosti;
c) Seniori – psi od 10 godina starosti na više;
d) Trikovi/Vještine – svi psi koji se natječu u nekoj od prije navedenih kategorija mogu se natjecati i u ovoj kategoriji.

2. Prijave se podnose na e-mail turbinapromjena.prijava@gmail.com do 30. rujna 2020. Prijava treba sadržavati fotografiju psa, ime psa i ime i prezime vlasnika te kratki opis psa (po želji). Iznimno kod prijave za kategoriju „Trikovi/Vještine“ može se dostaviti video do maksimalne veličine od 20MB. Prijave se podnose od dana otvorenja natječaja na Facebook stranici Projekt “Daj šapu” te se mogu podnositi tijekom trajanja glasovanja, a najkasnije do 30. rujna 2020.

3. Glasovanje će se provoditi do 30. rujna 2020. na Facebook stranici Projekt “Daj šapu” za svaku pojedinu kategoriju, lajkanjem fotografije psa kojem posjetitelji stranice žele dati svoj glas. Kako bi se izabrao najmješanac grada Karlovca za 2020. godinu, po 5 najbolje plasiranih pasa iz kategorija „Juniori“, „Odrasli“ i „Seniori“ ulaze u finale, gdje će zatim stručni žiri (predstavnici pokrovitelja izbora) donijeti konačnu odluku o tome tko je najmješanac grada Karlovca za 2020. godinu.

4. Pobjednici 4 kategorije i najmješanac grada Karlovca za 2020. godinu bit će nagrađeni poklonima donatora, peharima i zahvalnicama na zajedničkoj dodjeli nagrada 03. listopada 2020. godine.

5. Svi sudionici natjecanja dobit će prigodne zahvalnice na sudjelovanju.Udruga za lokalni razvoj "Turbina promjena" je korisnik Institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge
error: Content is protected !!