image

Sudjelovali smo na konferenciji vezanoj o učincima prošlog ciklusa stukturiranog dijaloga. Tema je bila osnaživanje mladih za političku participaciju u demokratskom životu Europe. Što je učinjeno te kako još možemo osnažiti mlade po tom pitanju, raspravljalo se 6.12.2016. u Zagrebu.

Konferencija je održana na temu  "Osnaživanje mladih za političku paticipaciju u demokratskom životu Europe: EU pita što smo napravili" koja se bavila učincima prethodnog, četvrtog ciklusa Strukturiranog dijaloga. Marljivo se radilo u grupama na prijedlozima inovativnih rješenja za osnaživanje učinaka prošlog ciklusa. Konferenciju je uvodnim govorom otvorio državni tajnik dr.sc. Marin Strmota, iz Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku. Na seminaru su sudjelovali predstavnici organizacija civilnog društva, lokalnih zajenica, članovi Savjeta mladih diljem Hrvatske, predstavnici Agencije za mobilnost i programe EU i ostali zainteresirani.

Na sljedećem linku možete pronaći više slika sa konferencije: Konferecija

image1

*Image credits: http://www.mmh.hr/hr Mreža mladih Hrvatske

 

volonteri

Sponzori, donatori i partneri

Carpe_diem_logo.pngDrutvo_Naa_djeca_Karlovac_logo.pngGradska_Toplana_logo.jpgHEP_RGB.pngHK-logo-color.pngINKASATOR_LOGO_RGB.jpgKarlovac_logo_.jpgMDOMSP_logo.pngMcdonalds_logo.jpgNajbolji_prijatelj.pngOS-Grabrik-Logo-.jpgO_Draganii.pngO_Mahino_logo.pngZELENILO-LOGO.jpgZoo_villi_logo.pngistoa_logo.pnglogo_kole_banija.pnglogo_zoo_hobby.png
Go to top