slika portugal

Posljednja međunarodna aktivnost na kojoj smo sudjelovali u listopadu (ali ne i posljednja ove godine) održana je u Portugalu, Janeiro de Cima, od 25. do 30. listopada 2016. godine pod nazivom „Make the move III“.

Cilj ove aktivnosti je promocija partnerstva i razvoj kvalitetnih projekata razmjene mladih u sklopu Erasmus + Programa  s naglaskom na inkluziju. Također, ovom se aktivnosti želi postići i kreiranje mogućnosti pronalaženja pouzdanog partnera u razmjenama mladih, razumijevanje planiranja kvalitete razmjene mladih, kreiranje čvrste mreže kontakata i partnerstva, osnaživanje sudionika u vezi s njihovom ulogom trenera i podrške u razmjeni mladih i razumijevanje utjecaja i društvene promjene koju razmjena mladih može imati unutar lokalne zajednice. Aktivnost su vodili iskusni treneri Bernard Moreau i Jo Claeys.

Na ovoj aktivnosti sudjelovalo je 33 sudionika iz 20 zemalja diljem Europe, a među njima i naš zaposlenik Tibor Zatezalo.

 

volonteri

Sponzori, donatori i partneri

Carpe_diem_logo.pngDrutvo_Naa_djeca_Karlovac_logo.pngGradska_Toplana_logo.jpgHEP_RGB.pngHK-logo-color.pngINKASATOR_LOGO_RGB.jpgKarlovac_logo_.jpgMDOMSP_logo.pngMcdonalds_logo.jpgNajbolji_prijatelj.pngOS-Grabrik-Logo-.jpgO_Draganii.pngO_Mahino_logo.pngZELENILO-LOGO.jpgZoo_villi_logo.pngistoa_logo.pnglogo_kole_banija.pnglogo_zoo_hobby.png
Go to top