1

Image by Josep Munoz

Sudjelovali smo u još jednom međunarodnom seminaru u listopadu budući da smo svjesni važnost međunarodne suradnje i povezivanje organizacija na europskoj razini. Orijentirani smo na izgradnju europskog identiteta i promicanje nediskriminacije na svakoj osnovi. Upoznavanje različitih kultura jedan je od načina osobnog i organizacijskog razvoja za koji se Udruga zalaže u svojim temeljnim djelatnostima. Također, jedna od važnih vrijednosti za koje se Udruga zalaže je i razvijanje profesionalnih i osobnih vještina svojih zaposlenika.

 

Udruga za poticanje i razvoj kreativnih i socijalnih potencijala djece, mladih i odraslih „Carpe Diem“ organizirala je međunarodni seminar pod nazivom „Social entrepreneurship: New age of business“ koji se održao u Zadru u razdoblju od 17. do 24. listopada 2016. godine. Cilj ovog seminara bio je povećati suradnju između partnerskih organizacija u svrhu implementiranja projekata strateških partnerstva u području društvenog poduzetništva. Također, ovim se projektom, koji je financiran kroz Erasmus + program, željela potaknuti i razmjena iskustava i znanja u području društvenog poduzetništva među sudionicima. Na seminaru je sudjelovalo ukupno 27 sudionika iz Rumunjske, Turske, Poljske, Estonije, Ujedinjenog kraljevstva, Španjolske, Makedonije, Slovenije i Hrvatske.

Na ovom je seminaru sudjelovala  naša zaposlenica Branimira Penić. 

Mlad.si

MC Celje

WOM Sveti Nikole

 

 

volonteri

Sponzori, donatori i partneri

Carpe_diem_logo.pngDrutvo_Naa_djeca_Karlovac_logo.pngGradska_Toplana_logo.jpgHEP_RGB.pngHK-logo-color.pngINKASATOR_LOGO_RGB.jpgKarlovac_logo_.jpgMDOMSP_logo.pngMcdonalds_logo.jpgNajbolji_prijatelj.pngOS-Grabrik-Logo-.jpgO_Draganii.pngO_Mahino_logo.pngZELENILO-LOGO.jpgZoo_villi_logo.pngistoa_logo.pnglogo_kole_banija.pnglogo_zoo_hobby.png
Go to top