Webp.net compress image

Stigao je i zadnji mjesec provedbe aktivnosti po Projektu organiziranja dnevnih aktivnosti za starije i nemoćne "Zlatne godine". Naš posljednji mjesec druženja obilježili smo kroz kreativne radionice izrade cvijeća, obilježavanje Uskrsa, kroz radionice društvenih igara i prikazivanjem kultne serije "Jelenka".

Ovim putem se želimo zahvaliti svim sudionicima ovog projeka, te izraziti žaljenje što je ovo druženje pri kraju. U sklopu projekta nas i očekuje završna konferencija za medije, na kojoj ćemo prikazati rezultate projekta i brošura provedenih aktivnosti i o samom projektu. 

Projekt "Zlatne godine" financiran je od strane Ministarstva za demografiju, obitelj, socijalnu politiku i mlade te se provodi u partnerstvu s Centrom za socijalnu skrb Karlovac i Gradom Karlovcem. 

 

volonteri

Sponzori, donatori i partneri

Carpe_diem_logo.pngDrutvo_Naa_djeca_Karlovac_logo.pngGradska_Toplana_logo.jpgHEP_RGB.pngHK-logo-color.pngINKASATOR_LOGO_RGB.jpgKarlovac_logo_.jpgMDOMSP_logo.pngMcdonalds_logo.jpgNajbolji_prijatelj.pngOS-Grabrik-Logo-.jpgO_Draganii.pngO_Mahino_logo.pngZELENILO-LOGO.jpgZoo_villi_logo.pngistoa_logo.pnglogo_kole_banija.pnglogo_zoo_hobby.png
Go to top