2 ciklus radionica

Udruga za lokalni razvoj „Turbina promjena“ provela je posljednju radionicu u sklopu drugog ciklusa edukativnih radionica pod nazivom „Konvencija o pravima djeteta“, kroz Projekt promicanja aktivnog sudjelovanja djece u lokalnoj zajednici – „ 1, 2, 3, - Imamo prava svi!“. 

Radionice su održane u osnovnim školama Grabrik, Banija te Mahično.

Ciklus edukativnih radionica „Konvencija o pravima djeteta“ je drugi od ukupno šest ciklusa radionica koji se provode kroz Projekt „1, 2, 3, - imamo prava svi!“, a radionice je izvodila Natalija Špoljarić, djelatnica Udruge za lokalni razvoj „Turbina promjena“, u suradnji sa stručnom suradnicom Jasminom Rendulić, koja je održala interaktivnu radionicu pod nazivom „Trening vještina 2“, s djecom članovima Dječjeg vijeća Karlovac, u prostorijama Centra za mlade Grabrik.

Na edukativnim radionicama „Konvencija o pravima djeteta“ definirali smo Konvenciju kao dokument UN-a i sva prava te četiri najvažnije skupine prava djeteta prema Konvenciji Ujedinjenih naroda, te smo kroz radionicu saznali koliko su djeca upoznata sa svim pravima Konvencije. Djeca su kroz ovaj ciklus edukativnih radionica imali priliku naučiti koja su to prava prema dokumentu UN-a kroz crtanje i slušanje izvoditelja. Na edukativnoj radionici „Trening vještina 2“ djeca iz Dječjeg vijeća Karlovac imala su prilike naučiti kako sami organizirati i provesti edukativnu radionicu.

Sljedeći ciklus radionica „Što je manifest dječjih prava“ održat će se u mjesecu travnju.

 

Davor Beber

 

volonteri

Sponzori, donatori i partneri

Carpe_diem_logo.pngDrutvo_Naa_djeca_Karlovac_logo.pngGradska_Toplana_logo.jpgHEP_RGB.pngHK-logo-color.pngINKASATOR_LOGO_RGB.jpgKarlovac_logo_.jpgMDOMSP_logo.pngMcdonalds_logo.jpgNajbolji_prijatelj.pngOS-Grabrik-Logo-.jpgO_Draganii.pngO_Mahino_logo.pngZELENILO-LOGO.jpgZoo_villi_logo.pngistoa_logo.pnglogo_kole_banija.pnglogo_zoo_hobby.png
Go to top