61938075 474268403320743 2746311434634788864 n 1

Udruga za lokalni razvoj „Turbina promjena“ provela je posljednju edukativnu radionicu iz petog ciklusa edukativnih radionica pod nazivom „Sigurnost djece na Internetu“, koja je bila namijenjena za roditelje i odgojno – obrazovne djelatnike.

Kako su roditelji i odgojno- obrazovni djelatnici osobe koje su svakodnevno prisutni u djetetovom životu, ovaj ciklus radionica isključivo je namijenjen istima. I ovu edukativnu radionicu provela je naša stručna suradnica Stella Šimunić. Ciljevi ove edukativne radionice su da su roditelji i odgojno – obrazovni djelatnici svjesniji prednosti i nedostataka korištenja Interneta i da steknu mogućnost prepoznavanja razlike između elektroničkog nasilja i „Cyberbullyinga“. Kroz radionicu su upoznati s mogućim rješenjima problema u slučaju pojave „Cyberbullyinga“ te su samim time osnažene njihove vještine u obliku zaštitite djeteta u slučaju bilo kakvih naznaka pojave istog.

Sljedeća edukativna radionica pod nazivom „Izrada i montaža edukativnog videa o elektroničkom nasilju nad i među djecom“ a kojeg će provesti naš stalni stručni suradnik Leo Staković, održat će se 4. lipnja, u prostorijama informatičke učionice u osnovnoj školi Banija, na kojoj će sudjelovati minimalno dvadeset učenika svih škola partnera, s početkom u 15:00 sati.

                                                                                                                                                                                                       Natalija Špoljarić

 

volonteri

Sponzori, donatori i partneri

Carpe_diem_logo.pngDrutvo_Naa_djeca_Karlovac_logo.pngGradska_Toplana_logo.jpgHEP_RGB.pngHK-logo-color.pngINKASATOR_LOGO_RGB.jpgKarlovac_logo_.jpgMDOMSP_logo.pngMcdonalds_logo.jpgNajbolji_prijatelj.pngOS-Grabrik-Logo-.jpgO_Draganii.pngO_Mahino_logo.pngZELENILO-LOGO.jpgZoo_villi_logo.pngistoa_logo.pnglogo_kole_banija.pnglogo_zoo_hobby.png
Go to top