Kolaž za drugi ciklus edukativnih radionica

Udruga za lokalni razvoj „Turbina promjena“ danas je održala zadnju edukativnu radionicu u sklopu drugog ciklusa edukativnih radionica pod nazivom „ Što je Cyberbullying ?“ kroz projekt prevencije elektroničkog nasilja nad i među „#IsključiNasilje“.

Edukativne radionice su održane u četiri osnovne škole; Banija, Grabrik, Mahično i Draganić.

Učenici osnovnih škola pogledali su video o elektroničkom nasilju, pod nazivom „ Što je Cyberbullying ?“ te su se upoznali sa samim pojmom "cyberbullyinga".

Učenici su dobili kartice na kojima je bio opis ponašanja pojedinca na Internetu te su morali odgovoriti je li to ponašanje u redu ili nije, te objasniti zašto i koje bi bile posljedice takvog ponašanja.

Kroz ovaj ciklus radionica djeca su imala priliku spoznati razliku između vršnjačkog i elektroničkog nasilja, odnosno cyberbullyinga te samim time naučiti koje su to posljedice elektroničkog nasilja, odnosno cyberbullyinga ali i koliko on može utjecati na živote djece i koje posljedice može ostaviti na životima djece i mladih.

Sljedeći ciklus edukativnih radionica održati će se u mjesecu travnju pod nazivom „Kako prepoznati Cyberbullying ?“, koji također izvodi naša stručna suradnica Stella Šimunić.

                                                                                                                                                                                                                         

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                   Natalija Špoljarić

 

 

volonteri

Sponzori, donatori i partneri

Carpe_diem_logo.pngDrutvo_Naa_djeca_Karlovac_logo.pngGradska_Toplana_logo.jpgHEP_RGB.pngHK-logo-color.pngINKASATOR_LOGO_RGB.jpgKarlovac_logo_.jpgMDOMSP_logo.pngMcdonalds_logo.jpgNajbolji_prijatelj.pngOS-Grabrik-Logo-.jpgO_Draganii.pngO_Mahino_logo.pngZELENILO-LOGO.jpgZoo_villi_logo.pngistoa_logo.pnglogo_kole_banija.pnglogo_zoo_hobby.png
Go to top