dan 1

U sklopu projekta "European Wide Web of Youth Work" se održao trening "Switch On - Line Learning" u Sremskim Karlovcima, Srbija u razdoblju od 19.6.2017. - 25.6.2017., na kojem je sudjelovala naša djelatnica Branimira Penić.

Partneri na projektu u sklopu Erasmus + Programa su Socialna akademija iz Slovenije, Napor iz Srbije, Nectarus iz Litve, Poywe iz Austrije, BVjong iz Nizozemske, NUR iz Italije i Mreža mladih iz Hrvatske. Na treningu smo sudjelovali kao predstavnici Mreže mladih Hrvatske, te su osim nas na treningu sudjelovali i predstavnici Udruge Carpe Diem iz Karlovca i Udruge Iks iz Petrinje. 

Tema treninga bilo je online učenje i unapređivanje digitalnih kompetencija, osobito u smislu kreiranja online tečaja na online platformi Moodle, s naglaskom na rad s mladima. Također, sudionici treninga su predstavljali korisne online alate učenja drugim sudionicima na tzv. Digital Expo. Naš tim je predstavio alat za izradu online kvizova, Kahoot!

kahoot 1 svi

Cilj ovog treninga, osim unapređenja digitalnih vještina sudionika i time kapaciteta organizacija za kreiranje online tečajeva u svrhu učenja, je i kreiranje takvih online tečaja na platformi Moodle. Svaka skupina odabrala je temu i ima zadatak do kraja veljače 2018. godine kreirati i sprovesti po jedan online tečaj u svojim lokalnim zajednicama. On - line tečaj na temu rada s mladima kreirat ćemo u suradnji s udrugom Carpe Diem i Udrugom Iks, te uz podršku Mreže mladih Hrvatske.

skill me

 

Osim vrlo intezivnog rada imali smo i vremena za posjet Petrovaradinu i Novom Sadu.

petrovaradin

 

volonteri

Sponzori, donatori i partneri

Carpe_diem_logo.pngDrutvo_Naa_djeca_Karlovac_logo.pngGradska_Toplana_logo.jpgHEP_RGB.pngHK-logo-color.pngINKASATOR_LOGO_RGB.jpgKarlovac_logo_.jpgMDOMSP_logo.pngMcdonalds_logo.jpgNajbolji_prijatelj.pngOS-Grabrik-Logo-.jpgO_Draganii.pngO_Mahino_logo.pngZELENILO-LOGO.jpgZoo_villi_logo.pngistoa_logo.pnglogo_kole_banija.pnglogo_zoo_hobby.png
Go to top