received 1087818741364784

Udruga za lokalni razvoj „Turbina promjena“ u prostorijama Osnovne škole „Mahično“ održala je interaktivnu radionicu na temu „Trening vještina za aktivno sudjelovanje u lokalnoj zajednici“. Radionica se održala u sklopu provedbe projekta promicanja dječje participacije i aktivnog sudjelovanja u lokalnoj zajednici „I djeca to mogu“. Sredstva za provedbu ovog projekta osiguralo je Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

Voditeljica interaktivne radionice bila je djelatnica Udruge za lokalni razvoj „Turbina promjena“ Branimira Penić, mag. paed. uz podršku volontera.

Svrha interaktivne radionice bila je osnažiti kapacitete djece za aktivnim sudjelovanjem u lokalnoj zajednici, kroz osmišljavanje i prezentiranje vještina potrebnih za aktivno sudjelovanje u zajednici, poput vještina komunikacije, donošenja odluka, timskog rada.

Sljedeća i ujedno i posljednja radionica na temu "Vježbaonica demokracije" održat će se uskoro.

KA portal

Karlovački

 

volonteri

Sponzori, donatori i partneri

Carpe_diem_logo.pngDrutvo_Naa_djeca_Karlovac_logo.pngGradska_Toplana_logo.jpgHEP_RGB.pngHK-logo-color.pngINKASATOR_LOGO_RGB.jpgKarlovac_logo_.jpgMDOMSP_logo.pngMcdonalds_logo.jpgNajbolji_prijatelj.pngOS-Grabrik-Logo-.jpgO_Draganii.pngO_Mahino_logo.pngZELENILO-LOGO.jpgZoo_villi_logo.pngistoa_logo.pnglogo_kole_banija.pnglogo_zoo_hobby.png
Go to top