• 091 565 0948

Uvodne radionice Projekta “#IsključiNasilje 3” na temu “Cyberbullyinga”

Uvodne radionice Projekta “#IsključiNasilje 3” na temu “Cyberbullyinga”

Ovaj smo tjedan, u partnerstvu s Ekonomsko – turističkom školom, Gimnazijom i Mješovito – industrijskom školom iz Karlovca, organizirali i proveli početne radionice na temu prevencije elektroničkog nasilja nad i među mladima.

Osim upoznavanja s Projektom, izvoditeljicom radionica Juditom Kralj, mag. paed. te djelatnicama Udruge “Turbina promjena”, 46 učenika 3. razreda srednjih škola partnera, imali su prilike pokazati svoje trenutno znanje i poimanje pojma “Cyberbullying”, ali i usvojiti nova znanja i pojmove koje često povezujemo uz elektroničko nasilje.

U veljači nas očekuju interaktivne radionice kako prepoznati sveprisutnu pojavu “Cyberbullyinga”, prigodno obilježavanje Dana sigurnijeg interneta kao jednog od najvažnijih dana u kalendaru informacijske sigurnosti te Dana ružičastih majica, odnosno Nacionalnog dana borbe protiv vršnjačkog nasilja.

Projekt je financiran od strane Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade.Udruga za lokalni razvoj "Turbina promjena" je korisnik Institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge
error: Content is protected !!