• 091 565 0948

“Turbina promjena” sudjelovala na treningu o kriznom upravljanju u radu s mladima

“Turbina promjena” sudjelovala na treningu o kriznom upravljanju u radu s mladima

Na treningu pod nazivom ‘Krizno upravljanje u radu s mladima’, sudjelovala je naša djelatnica i voditeljica projektnih aktivnosti Udruge “Turbina promjena”, Marta Curman. Trening u okviru istoimenog KA1 projekta održao se u organizaciji Udruge ‘Zoja – Društvo za ekološke in prostočasne dejavnosti’ u Sloveniji, u Rečici ob Savinje, od 25. travnja do 1. svibnja 2022. godine.

Na događaju je sudjelovalo 11 sudionika iz šest zemalja; Hrvatska (Udruga “Turbina promjena”), Italija (Udruga ABICI), Malta (Udruga TAGyourself), Poljska (Institute for Social Initiatives), Slovenija (Udruga Zoja) i Turska (Udruga IKOS). Interaktivne radionice u okviru treninga imale su za cilj identificirati neke od kriznih situacija koje se pojavljuju tijekom upravljanja projektom te pronalazak adekvatnog alata za ublažavanje istih.

Tijekom treninga polaznici su osim korisnog znanja i razmjene iskustva imali i priliku uživati u društvenim i sportskim aktivnostima te stvoriti vrijedna poznanstva i suradnje.



Udruga za lokalni razvoj "Turbina promjena" je korisnik Institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge
error: Content is protected !!