• 091 565 0948

“Turbina promjena” sudjelovala na javnoj tribini „Mladi pitaju“

“Turbina promjena” sudjelovala na javnoj tribini       „Mladi pitaju“

Centar za mlade Grabrik projekt je Grada Karlovca osnovan 2008. godine te dan na upravljanje udrugama mladih i za mlade. Centar je mjesto za informiranje i razvitak kulture, obrazovanja mladih i civilnog društva koji daje podršku u realizaciji inicijativa i ideja. 

Udruga za lokalni razvoj „Turbina promjena“ i sama svoj rad temelji na informiraju i pružanju podrške mladima te dugi niz godina ostvaruje suradnje s drugim sličnim Udrugama i s Centrom za mlade Grabrik.

U srijedu 8. veljače Centar za mlade Grabrik obilježio je 15 godina svog rada. Događaj je započeo otvaranjem izložbe i vremenskom kapsulom, a nakon čega je provedena javna tribina pod nazivom “Mladi pitaju”, na kojoj su mladi imali priliku pitati goste o svemu što ih zanima, a vezano je za njihove potrebe, interese i želje.

Gosti tribine bili su državna tajnica Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade Željka Josić, županica Karlovačke županije Martina Furdek Hajdin, gradonačelnik grada Karlovca Damir Mandić i viša stručna savjetnica Odjela za Europske snage solidarnosti Agencije za mobilnost i programe EU, Lorena Barić.

Na javnoj tribini „Mladi pitaju“ prisustvovala je i Udruga „Turbina promjena“ gdje smo kroz teme i pitanja koja su postavljali zainteresirani mladi i mi saznali još više o željama, potrebama, interesima i problematici mladih u gradu Karlovcu i Karlovačkoj županiji.

Udruga „Turbina promjena“ ostvaruje dugogodišnju aktivnu suradnju na brojnim Projektima koje je provela sa Središnjim državnim uredom za demografiju i mlade. Trenutno provodimo Projekt usmjeren aktivnom uključivanju mladih iz ruralnih područja „Mladi za mlade 2“ koji je u potpunosti financiran sredstvima iz proračuna Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade.Udruga za lokalni razvoj "Turbina promjena" je korisnik Institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge
error: Content is protected !!