• 091 565 0948

Nastavak radionica projekta „Mladi za mlade 2“

Nastavak radionica projekta „Mladi za mlade 2“

U okviru projekta nastavilo se s provođenjem radionica kroz travanj i svibanj. Mjesec travanj bio je posvećen društvenim igrama. Svi zaljubljenici u društvene igre kroz dvije radionice koje je vodio Mislav Šipek, član Udruge DroNe iz Karlovca, saznali su više o društvenim igrama te zaigrali neke od igara. Mislav je sudionicama i sudionicima iz Draganića pobliže objasnio načine stvaranja društvenih igara, povijesne koncepte nastajanja i načine kako da sami pokušaju osmisliti vlastitu društvenu igru. Radionice su bile interaktivne i edukativne uz dozu zabave i igranje društvenih igara.

Tijekom mjeseca svibnja, također su održane dvije radionice, a na temu neformalnog obrazovanja pod nazivom „Metode neformalnog obrazovanja“ te „Kako osmisliti i provesti radionicu?“. Radionice je vodila Valentina Gambiroža Staković, magistra pedagogije i francuskog jezika s dugogodišnjim iskustvom rada s mladima, ujedno i članica partnerske Udruge DrONe. Mladima iz Draganića kroz dvije radionice predstavila je koncepte neformalnog obrazovanja, tko se može uključiti, na koje načine mogu osmisliti radionicu te na kraju provesti istu.

Radionice nastavljaju dalje, kroz naredne mjesece očekuju nas nove teme i aktivnosti.

Kroz mjesec lipanj planirane su radionice na temu životopisa i prijave na posao, stoga pozivamo sve mlade iz Draganića da nam se pridruže!

*Ovaj Projekt provodi se uz financiranje Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade.Udruga za lokalni razvoj "Turbina promjena" je korisnik Institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge
error: Content is protected !!