• 091 565 0948

Održana edukativna radionica „Zakon o volonterstvu“ u sklopu obilježavanja kampanje Hrvatska volontira 2020.

Održana edukativna radionica „Zakon o volonterstvu“ u sklopu obilježavanja kampanje Hrvatska volontira 2020.

Danas se u Udruzi za lokalni razvoj „Turbina promjena“ održala edukativna radionica na temu Zakona o volonterstvu, a u sklopu obilježavanja nacionalne kampanje Hrvatska volontira 2020. Radionicu je volonterski održala naša kolegica iz susjednog Centra za mlade Grabrik, koordinatorica volontera Katarina Tonžetić.

Na radionici smo imali prilike porazgovarati o Zakonu o volonterstvu i drugim pravnim okvirima volonterstva, kako odrediti profil volontera koji je potreban organizaciji ili instituciji, o kreiranju opisa posla volontera, na koji način pronaći volontere, o praktičnim savjetima za uključivanje volontera, evidenciji i evaluaciji volontera te utvrditi što su ugovor o volontiranju i volonterska knjižica.

Na radionici su sudjelovali svi trenutni djelatnici Udruge za lokalni razvoj „Turbina promjena“, u prostorijama Gradske četvrti Grabrik u Karlovcu.Udruga za lokalni razvoj "Turbina promjena" je korisnik Institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge
error: Content is protected !!