• 091 565 0948

Održana biciklijada u Krašiću povodom Međunarodnog dana mladih

Održana biciklijada u Krašiću povodom Međunarodnog dana mladih

Udruga za lokalni razvoj „Turbina promjena“, organizirala je i održala biciklijadu u Krašiću. Održana biciklijada dio je najavljenih i planiranih aktivnosti u okviru Projekta usmjerenog aktivnostima za mlade na ruralnim područjima „Mladi za mlade“ u 2020. godini, a kroz koju se prigodno obilježio Međunarodni dan mladih, koji se i inače obilježava svake godine 12. kolovoza.

Sudionici, svih dobnih skupina, a željni dobre zabave i rekreacije u prirodi, odvozili su više od 12 kilometara planirane rute. Krenulo se iz centra Krašića, kroz mjesta Krupače i Pribić, pa sve do predivnog Parka prirode Slapnica, gdje su svi sudionici i organizatori imali prilike predahnuti uz dobro društvo i  hladno osvježenje. Velika većina sudionika, volontera, ali i slučajnih prolaznika, bila je oduševljena idejom organizacije i provedbe aktivnosti ovog tipa te su izrazili želju za više dostupnog sadržaja poput aktivnosti koje se trenutno provode u općini Krašić, a kroz koje bi svi članovi lokalne zajednice, ali i šire, kvalitetnije provodili slobodno vrijeme.

S obzirom na trenutnu situaciju s COVIDOM – 19, biciklijada se održala uz sve preporuke Nacionalnog stožera civilne zaštite.Udruga za lokalni razvoj "Turbina promjena" je korisnik Institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge
error: Content is protected !!