• 091 565 0948

“Turbina promjena” obilježila Međunarodni dan mladih 2023.

“Turbina promjena” obilježila Međunarodni dan mladih 2023.

Međunarodni dan mladih kontinuirano se obilježava svake godine počevši od 2000. godine na preporuku Svjetske konferencije za mlade. Opća skupština Ujedinjenih naroda odlučila je da će 12. kolovoza biti posvećen mladima kako bi se još više istaknula važnost mladih u društvu te njihove potrebe, želje i postignuća. Povodom Međunarodnog dana mladih koji je i naša Udruga prigodno obilježila u sklopu Projekta „Mladi za mlade 2“ želimo naglasiti važnost aktivne participacije mladih, osnaživanja mladih i pružanja dodatnih mogućnosti za rad i napredovanje mladim ljudima.

Povodom obilježavanja Međunarodnog dana mladih, 12. kolovoza 2023. godine, u sklopu Projekta „Mladi za mlade 2“ Udruga „Turbina promjena“ provela je opći kviz znanja u Draganiću. Zainteresirani mladi iz Draganića sudjelovali su na kvizu općeg znanja uz red zabave i druženja te red edukacije i informiranja. Nakon uspješno održanog kviza nastavljamo s aktivnostima i radionicama. U mjesecu kolovozu održavaju se radionice Osnova pružanja prve pomoći, a kroz mjesec rujan očekuju nas radionice na temu mentalnog zdravlja mladih.

Hvala svim sudionicima i sudionicama kviza općeg znanja povodom Međunarodnog dana mladih na aktivnom sudjelovanju i potpori u provedbi Projekta „Mladi za mlade 2.”Udruga za lokalni razvoj "Turbina promjena" je korisnik Institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge
error: Content is protected !!