• 091 565 0948

Izabrana prva šapa najmješanca grada Karlovca u okviru 5. Izbora za najmješanca grada Karlovca za 2020. godinu

Izabrana prva šapa najmješanca grada Karlovca u okviru 5. Izbora za najmješanca grada Karlovca za 2020. godinu
Najmješanac

Udruga za lokalni razvoj „Turbina promjena“ proteklih je dana održala online Izbor za najmješanca grada Karlovca. Nakon objava fotografija i kratkih opisa prijavljenih pasa na službenoj stranici Projekta Daj šapu, građani su imali prilike glasovati za najdražeg psa u čak četiri kategorije; Juniori, Seniori, Odrasli i Trikovi/Vještine te tako pružiti priliku svim prijavljenim psima da osvoje laskavu titulu najboljeg, a u pojedinačnim kategorijama. Ova godina je rekordna godina s čak 101 prijavom. Psi s najviše dobivenih lajkova sa strane građana, a u četiri kategorije su: Vilma, u kategoriji Juniora, s 361 lajkom, vlasnika Nives Petrić i Ivan Šklempej, Jani, u kategoriji Odraslih, s 569 lajkova, vlasnice Ivane Gojak Kučinić, Nora Dinka, u kategoriji Seniori, s 220 lajkova, vlasnice Ane Pavlić i Arthur, u kategoriji Trikovi/Vještine, s 264 lajkova, vlasnice Ive Rukavine.

Najmješanca grada Karlovca za 2020. godinu, izabrali su članovi žirija; Petra Mlačak Rosić, viši stručni suradnik za protokol i odnose s javnošću ispred Grada Karlovca, volonter Udruge za lokalni razvoj „Turbina promjena“ Žarko Latković i Petra Šegulić, djelatnica Udruge za lokalni razvoj „Turbina promjena“ i jedna od koordinatorica Izbora. Najmješanac za 2020. godinu izabrao se između 15 pasa, odnosno između prvih pet pasa po broju lajkova u kategorijama Juniori, Seniori i Odrasli. Zajedničkim dogovorom i konzultacijama, jednoglasno je izabrana 4 godine i 10 mjeseci stara mješanka njemačkog ovčara i zlatnog retrivera, Dita, vlasnice Jelene Barić. Pobjednike svih kategorija i najmješanca grada Karlovca za 2020. godinu očekuju poklon paketi, pehari i zahvalnice. Svi prijavljeni psi primit će online personaliziranu zahvalnicu u znak zahvalnosti na sudjelovanju u 5. Izboru za najmješanca grada Karlovca za 2020. godinu.

Izbor za najmješanca grada Karlovca provodi se svake godine u listopadu, kako bi se simbolično obilježio Svjetski dan životinja ili Svjetski dan zaštite životinja, odnosno međunarodni dan koji se obilježava 4. listopada svake godine, posvećen pravima životinja i njihovu blagostanju, s posebnim naglaskom na odnosu čovjeka prema ostalim životinjama i važnosti svih životinja za život na Zemlji.

Ovim putem zahvaljujemo svim medijskim pokroviteljima, pokrovitelju događaja Gradu Karlovcu i sponzoru ecodog, koji nam je donirao ecodog papirnate vrećice, izrađene od 100% recikliranog i organskog materijala.Udruga za lokalni razvoj "Turbina promjena" je korisnik Institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge
error: Content is protected !!