13570172 10208049219522948 153416125 o

Zaposlenici Udruge sudjelovali su i na edukaciju o ispunjavanju Potvrde o kompetencijama stečenim kroz volontiranje održanoj u Centru za mlade Grabrik 20.6.2016. u organizaciji Udruge Carpe Diem i Lokalnog volonterskog centra VolonterKA. Potvrda o kompetencijama stečenim kroz volontiranje je dokument kojim se potvrđuje sudjelovanje volontera i opisuju se njihove aktivnosti/zadaci kao i što su naučili ili razvili tijekom volontiranja, koristeći kao okvir ključne kompetencije cjeloživotnog učenja.

Ovaj zajednički europski okvir ključnih kompetencija pomaže pri korištenju ujednačenog europskog jezika kad govorimo o iskustvima učenja u raznim okruženjima. Iz toga razloga vrlo je važno znati ispuniti Potvrdu, a prema zadnjim izmjenama i dopunama Zakona o volonterstvu organizator volontiranja i obvezan je volonterima izdati Potvrdu o stečenim kompetencijama stečenim kroz volontiranje.

Radionica je bila namijenjena organizatorima volontiranja osobito onima koji imaju volontere na dugotrajnom volontiranju.

 

volonteri

Sponzori, donatori i partneri

Carpe_diem_logo.pngDrutvo_Naa_djeca_Karlovac_logo.pngGradska_Toplana_logo.jpgHEP_RGB.pngHK-logo-color.pngINKASATOR_LOGO_RGB.jpgKarlovac_logo_.jpgMDOMSP_logo.pngMcdonalds_logo.jpgNajbolji_prijatelj.pngOS-Grabrik-Logo-.jpgO_Draganii.pngO_Mahino_logo.pngZELENILO-LOGO.jpgZoo_villi_logo.pngistoa_logo.pnglogo_kole_banija.pnglogo_zoo_hobby.png
Go to top