HOPpeJaD

„Voices of youth“ ili u prijevodu „Glasovi mladih“ je internetska stranica, koju je UNICEF pokrenuo još 1995. godine, a nova verzija stranice objavljena je u siječnju 2019. Namijenjena je osobama starijima od 13 godina (jer neki sadržaji možda nisu prikladni za mlađu djecu), a koriste je mladi iz preko 200 zemalja.

Ova UNICEF-ova platforma zamišljena je kao prostor koji će mladim ljudima pomoći da serazvijaju u aktivne građane koji su sposobni komunicirati i učinkovito surađivati ​​kako bi ostvarili pozitivnu promjenu u svojim zemljama i zajednicama. Mladi ovdje mogu osvijestiti ključne temekoje utječu na mlade ljude širom svijeta i saznati više o njima, kao i podijeliti svoje mišljenje– u komentarima ili u vlastitom blogu.

Bez naslova 

 Na platformi se objavljuju različite vrste blogova: osobne priče, fikcija, intervjui, pjesme i izvještaji o raznim temama koje zanimaju mlade autore, a u blogovima se često koriste i fotografije, grafike, gif-ovi i videozapisi. Također platformu mogu koristiti i nastavnici kako bi učenike potaknuli na povezivanje s mladima iz cijelog svijeta, definiranje i artikuliranje vlastitih stavova o globalnim problemima, a ujedno i usavršavanje vještina pisanja i čitanja s razumijevanjem.

Stranicu možete posjetiti ovdje.

 

volonteri

Sponzori, donatori i partneri

Carpe_diem_logo.pngDrutvo_Naa_djeca_Karlovac_logo.pngGradska_Toplana_logo.jpgHEP_RGB.pngHK-logo-color.pngINKASATOR_LOGO_RGB.jpgKarlovac_logo_.jpgMDOMSP_logo.pngMcdonalds_logo.jpgNajbolji_prijatelj.pngOS-Grabrik-Logo-.jpgO_Draganii.pngO_Mahino_logo.pngZELENILO-LOGO.jpgZoo_villi_logo.pngistoa_logo.pnglogo_kole_banija.pnglogo_zoo_hobby.png
Go to top