evs 0

I mjesec studeni se nastavlja u vidu sudjelovanja na međunarodnim aktivnostima za članove i volontere Udruge. Kontaktni seminar „Yes for EVS“ održao se u Rumunjskoj, Bukurešt u razdoblju od 18. studenog do 20. studenog 2016. godine. Na seminaru je sudjelovalo  22 sudionika iz sveukupno 9 zemalja – Rumunjske, Poljske, Litve, Švedske, Norveške, Nizozemske, Portugala, Italije i Hrvatske.

Organizator ovog događaja, A.N.P.C.D.E.F.P. Erasmus + agencija za Rumunjsku, je na ovaj način želio obilježiti 20 godina EVS –a u Europi.

Aktivnosti seminara „Yes for EVS“ bile su usmjerene uz poticanje uspostavljanja partnerstva i zajedničkog razvoja budućih EVS projekata. Jedan od najvažnijih ciljeva ovog seminara je bio uspostaviti mrežu kontakata i budućih partnera na EVS projektima. Također, aktivnosti su se bazirali i na cjelokupnom konceptu prijave, implementacije i diseminacije rezultata EVS projekata (kroz radionice na temu potreba zajednice, planiranja projekta  menadžmenta kriznih situacija, mentorstva, ishoda učenja, te razumijevanja utjecaja i društvene promjene koju EVS projekt može imati unutar lokalne zajednice ali i za EVS volontera i ostalih tema vezanih uz EVS projekt). Aktivnosti su vodile iskusne trenerice Corina Pintea i Andra Tanase uz podršku stručnog tima Agencije - organizatora.

Na seminaru je sudjelovala Branimira Penić.

evs 1

Erasmus+ RO

Curba de Cultura

Super Tineri - Asirys

 

volonteri

Sponzori, donatori i partneri

Carpe_diem_logo.pngDrutvo_Naa_djeca_Karlovac_logo.pngGradska_Toplana_logo.jpgHEP_RGB.pngHK-logo-color.pngINKASATOR_LOGO_RGB.jpgKarlovac_logo_.jpgMDOMSP_logo.pngMcdonalds_logo.jpgNajbolji_prijatelj.pngOS-Grabrik-Logo-.jpgO_Draganii.pngO_Mahino_logo.pngZELENILO-LOGO.jpgZoo_villi_logo.pngistoa_logo.pnglogo_kole_banija.pnglogo_zoo_hobby.png
Go to top